GRATIS verzending in NL & BE ٠ Direct vanaf veiling

Klantenservice Boeket.nl

Hier vind je alle informatie met betrekking tot het bestellen, betalen, bezorgen enzo. Heb je na het lezen van de informatie nog een vraag? Stuur ons dan een e-mail via het contactformulier. We streven ernaar binnen 24 uur contact met je op te nemen!

Verzendkosten

Alle boeketten (vers en gedroogd) worden gratis verzonden binnen Nederland en België. De verzendkosten naar andere landen worden vermeld in het orderoverzicht bij het afronden van de bestelling.

Levertijden en bezorging

De bestelde producten worden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de bestelling en betaling bezorgd.

Voor de verse boeketten geldt dat deze na ontvangst van je bestelling en betaling, de volgende ochtend vroeg wordt gemaakt en dezelfde dag wordt verzonden. Bestellingen worden geleverd door PostNL en worden doorgaans de volgende dag bezorgd.

De levertijden zijn van vermeld in werkdagen. Bestellingen in het weekend worden maandag gemaakt en verzonden en doorgaans op dinsdag bezorgd.

De genoemde levertijden gelden voor bezorging in Nederland en België. Levering naar omringende landen duurt gemiddeld 1 werkdag langer.

Bestellen en betalen

Op onze website kun je tijdens het bestelproces direct online betalen. Voor het verwerken van de betalingen maken wij gebruik van de diensten van de gecertificeerde payment provider Sisow. Hierdoor kun je op een veilige manier betalen met iDeal, PayPal en diverse creditcards. De betalingen vinden plaats in een beveiligde omgeving op de servers van Sisow.

Klachten

Klopt je bestelling niet? Laat ons dit zo snel mogelijk weten. Stuur ons een duidelijke beschrijving van de klacht en voeg daarbij goede foto’s toe, als de klacht om het staat of kwaliteit van de geleverde producten gaat. Wij zullen vervolgens ons best doen de klacht voor je op te lossen.

Retourneren

Het kan gebeuren dat je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met je ontvangen bestelling. Mocht dit zo zijn dan horen we dat graag van je. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar info@boeket.nl en vermeld hierin ook je ordernummer. Wij zullen u dan een retourformulier toezenden. De verse boeketten kunnen vanwege de aard van het product niet geretourneerd worden.

Retourvoorwaarden

  • Retourneer je bestelling binnen 14 dagen.
  • Retourkosten zijn voor eigen rekening.
  • Wij nemen alleen retourzendingen in ontvangst in originele staat (incl. labels & verpakking).
  • Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
  • De retourzending is voor eigen risico. Bewaar je Track & Trace code dus goed!
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!