Home Boeketten Vragen/FAQ Contact

Wanneer je op zoek bent naar een mooi boeket rode rozen, ben je bij boeket.nl aan het juiste adres. Direct vers van de veiling, kun je via ons je boeket met rode rozen door heel Nederland laten bezorgen. Onze collectie van rode rozen is niet heel erg uitgebreid, maar wel van hoge kwaliteit. Zo kunt u kiezen uit het Roosboeket met Bonvoor2, een boeket Grand Prix Rozen of een boeket Grootbloemige rozen.

Wat een prachtig roosboeketje is om uw liefde te tonen en de Bonvoor2 die praktisch garant staat voor een romantisch weekendje weg. Met de Bonvoor2 kunt u voor 2 personen, tegen inlevering van de bon, 2 tot 3 gratis overnachtingen ontvangen in een hotel naar keuze.

Naast het roosboeket is er tevens de keuze uit een boeket van Grand Prix Rozen, wat de koningin onder de rozen is, of Grootbloemige Rozen. Boeketten van de grootbloemige rozen kunnen bestaan uit 10 tot 30 rozen. De Grand Prix boeketten daarentegen bestaan uit 10 tot 25 rozen. Wilt u meer rozen versturen? Dan kan dat natuurlijk ook. U kunt via het contactformulier contact met ons opnemen betreffende de mogelijkheden.

Boeket.nl - Roos & Bonvoor2Boeket.nl - 10 Grootbloemige rozenBoeket.nl - 10 Grand Prix rozen
Roos & Bonvoor2
€ Er zijn helaas geen prijzen voor dit boeket gevonden
10 Grootbloemige rozen
€ Er zijn helaas geen prijzen voor dit boeket gevonden
10 Grand Prix rozen
€ Er zijn helaas geen prijzen voor dit boeket gevonden
Meer informatie | BestelMeer informatie | BestelMeer informatie | Bestel